Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Reckless Mortals Forum Index -> Tagfelvétel
View previous topic :: View next topic  
PuncsosJoined: 23 Aug 2016
Posts:

Send private message
Reply with quote

re: Puncsos - Prot Warrior

0

Általános

Karakternév: Puncsos

Kaszt: Warrior / Protection

Talentjeid: http://www.wowdb.com/talent-calculator#E/ZH - új kieg miatt változás joga fenttartva, illetve encounter specifikusan 1-2 talent módosulhat

Armory Link: http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Puncsos/simple

Warcraftlogs link: https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/3754668/latest

Mióta játszol a karakterrel?: Cata-ban főleg pvp, Panda végén / WOD elején vettem elő ismét tankolás céljából

Van e másik karaktered ami raidképes, és ha igen mi az? (armory linket is): Új kiegben még nincs eldöntve, de 2 potenciális versenyző van alt-nak:

http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Tapcsy/simple

http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Wakond/simple

 

Milyen guildekben játszottál eddig?: Equities - highmaul + BRF-ben progress szinten raideltem

Miért hagytad ott az előző guildedet?:

IRL dolgok: új állás másik városban, ebből kifolyólag lakásvásárlás + lakás felújítás vitte el a szabadidőmet. Ezért határozatlan időre inaktív státuszba kerültem, pont miután officer lettem, de ilyen az élet. Most viszont már a fentieken túl vagyok így van több szabad időm és az új kieg-re próbálok ebből minél többet szánni a munka és egyéb hobbi mellett. Ebből kifolyólag a HFC kimaradt, de már ebben a pár napban nem is tervezek vele legion-ig.

Jelenlegi guildbe azért vagyok benne, mert barátok itt kötöttek ki, amíg inaktív voltam, de a GL main-je prot warri és a tank spot elég telített, tehát kevés esélyem lenne most itt tankolni, amit egyébként a legjobban kedvelek a játékban.

Raidtapasztalat

Vanilla: N/A

BC: N/A

WotLK: sarth 3drake (amikor még nehéz volt), naxx, kicsi ulduar (dudu tank)

Cata: N/A

Panda: SOO de kieg végén, szóval inkább faceroll mint sem tapasztalat - Prot warr

Warlords: Highmaul, BRF - Prot warr

Hány raidet tudsz vállalni hetente?: munkaidő 9-17+ hétköznap jelenleg kedd/csüt. meló után erőemelő edzések, ami annyit jelent, hogy 7-8 között érek haza (tehát 19.50-es kezdés még belefér) így 3-4 raidnap vállalható mostani helyzet szerint. Havonta 1 hetet ügyeletesként dolgozom, ami ritka esetben befolyásolhatja a raidelést, ha éppen akkor hívnak hibaelhárítás céljából, bár ez elég ritka szerencsére)

Hogyan készülsz fel az adott contentből?: Boss guide-ok, class/spec fórumok/ tanking log-ok, stb..

IRL

Életkorod?: 29

Dolgozol vagy iskolába jársz?: Dolgozom

Technikai adatok a gépedről (bírja-e a raidelést, nagy AoE stb.): Bír ez mindent :)

Net hozzáférésed: 120/10 UPC

Miért minket választottál, mit vársz tőlünk?: Egy olyan guildet keresek, ami kellően komoly/elszánt a progressz tekintetében és érett ahhoz, hogy a konstruktív kritikát is felhasználva tudjon előre lépni (a legtöbb prog raid alatt eddig ezt éreztem legnagyobb hátránynak az előrehaladásban, ezért tartom fontosnak), illetve a szórakozás + közös élmény is részét képezze egy raid, illetve legyenek "motiváltak" a csapat tagjai a közös siker eléréséhez

Ismersz-e valakit a guildből?: Látatlanba írtam egy online chat toborzásra, bár lehet régebbi guildekből van 1-2 ismerős arc, majd kiderül :)

Kapcsolatfelvétel céljából megtalálhattok in-game, mail (hangesz@gmail.com) fb (Hangonyi Gábor) amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket.

Szép napot!

Hangonyi Gábor aka Puncsos

Medve15Joined: 05 May 2015
Posts:

Send private message
Reply with quote

re: Puncsos - Prot Warrior

0

Szia!
így látatlanban tetszik az apply, ami egy kicsit beárnyékolja az a kevés raid tapasztalat, de az nem olyan egetverő gond, ha a többivel nincs baj.

T

Posts from:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Reckless Mortals Forum Index -> Tagfelvétel All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum