Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Reckless Mortals Forum Index -> Tagfelvétel
View previous topic :: View next topic  
Mása

user avatar

Joined: 09 Apr 2016
Posts: 2

Send private message
Reply with quote

re: Mása - feral ciccó

0

Általános

Karakternév: Mássa - Ragnaros

Kaszt: druid

Talentjeim: Felin, Ysera, Typhoon, Soul, Mighty, Dream, Lunar

Armory link: http://tinyurl.hu/oXHJ/

WorldofLogs: nincs

Mióta játszol a karakterrel? TBC vége óta.

Másik karakter, ami raidképes? Hm. Jó kérdés. Ez a legfelszereltebb, de a maradék 10 karakteremet nem rangsorolom.

Egyiknek sincs fullos gearje. Folyamatosan cserélgetem őket. Enchantok egyik karimon sincsenek(nem raidelek).

Többnyire 700-690 körüli itemlvlük van. Ragnaroson az összes:

Malakyas(harcos), http://tinyurl.hu/78Jc/

Evillad(halállovag), http://tinyurl.hu/bbs2/

Neriss(zsivány), http://tinyurl.hu/cmz5/

Geanika(szerzetes), http://tinyurl.hu/vHq9/

Reba(pap), http://tinyurl.hu/sgG6/

Auríl(paplovag), http://tinyurl.hu/QdQe/

Vlagyi(sámán), http://tinyurl.hu/paOR/

Keroto(vadász), http://tinyurl.hu/vuJL/

Nowantia(mágus), http://tinyurl.hu/brXz/

Gayra(boszorkánymester), http://tinyurl.hu/vf6N/.

Malakyas még a héten gyűrűt szerez, Rebának meg már van legendary gyűrűje. Összes többi kb az utolsó fázisnál van. Csak Tome + Archimonde kell.

Eddigi guildek: Sok... Nagyon sok. BC közepe-vége felé kezdtem el játszani. Nordrassil szerón.

Kezdetek kezdetén a méltán legendás Szittyózium nyújtott otthont számomra, ahol BC-ben a sub rugóval toltam a legjobb dps-t Karazhan-ban. Mondanom sem kell nem a progress számított. Bár lehet, hogy komolyan próbálkoztunk...de 2-3 sör után nem igazán számított a szándék. +Troll rugóval Ragnán egyik IRL ismerősöm guildjében némi BT tapasztalat, többnyire boostolva. A kari elveszett az accommal együtt.

Wotlk elején dudura rerolloltam(új acc új remények), azóta tekintem main karinak. A kiegészítőben többször is váltottam guildet, először egy angol csapatban voltam(nem emlékszem a nevére), majd jött Ulduar(ott egy nagyon jó guildben raideltünk 25-öst, Caynoort kérdezzétek a nevéről...nem emlékszem). Majd ez a guild feloszlott következő kontentben, migrálás volt Arathorra vagy Ragna Hordára. Kicsit abbahagytam. Majd a nagyon végére(Cata elejére) visszajöttem. Ha jól emlékszem ekkortájt a Faithfull-ban játszottam.

Cata: Firelandsig egy angol guildben játszottam. Semmi számottevő. Akkor migráltam Ragnarosra a Furor-ba. Frost dk-val. HC Majordomot még beütöttük, de Ragnarost nem erőltették, mert sok guild szakadt belé. Vezetőség nem akarta szétszakítani a csapatot. DS-ben rerolloltam holy paplovagra. HC progresseltünk, de mintha akkor személyi ellentét miatt feloszlott volna/kilépett pár ember és így meg voltunk lőve.

Panda: Reroll monk.Utóbbiak visszajöttek és ment progress, de nehezen viseltem el a "kivételezetteket". Idővel leléptem vagy leléptettek. Már nem emlékszem. Szünet.

Warlords: Már eleve nem raidelni jöttem vissza, csak látni mi van. Beléptem a SaggitusHungarorum guildbe. Pvp guild, kevésbé szállnak rá az emberre a hordások, ha ezt a nevet látják.

(Így most válaszoltam pár kérdésre.)

Raidtapasztalat: BC(Karazhan:), ), Wotlk(összes talán, kivéve talán ICC-t), Cata(Firelands hc, DS hc Ultráig), MoP(MV normál, HoF félig normál), WoD(monkkal hc HM - kargath, de őszintén mondom nem emlékszem ilyenre XD)

Heti hány raidet tudsz vállalni? 3 raidhez szoktam hozzá. Annyit biztosan.

Contentre való felkészülés: Wowhead-en nézegetek néha, frostshock.eu, elitistjerks. De nyitott vagyok más fórumokra is, csak nem tudok róluk. +Ősszel mindig rakok el eleget pálinkára.

IRL

Hány éves vagy? 28

Dolgozol vagy suli? Dolgozom, de lehet lesz majd suli is :)

Technikai adatok a gépről? Hát remélem, hogy most már bírni fogja :D

i7-6700k, asus strix gtx970oc, 16GB DDR4, SSD.

Nethozzáférés: Korlátlan :D (Ethernet)

Miért titeket? Elvárások? Mindenképpen migráltam volna a szeróról. Elegem van a gankelésekből(hiába 300+k minden karim, ha 480-as pvp-s támad rám...) Schámli invitált hozzátok, mythic dungeonoltunk párszor. 

Elvárásom kb nincs. Ami fontos számomra, hogy jó hangulatban teljen a raid, a feszültség teremtést nem nagyon szeretem. Így is mindenki egy kicsit feszültebb a progress miatt. Meg a progress ne minden áron legyen fontos(pl mint hc Ragna), a csapat megtartása élvezzen elsőbbséget! Plusz, ami még fontos az a barátságos társaság :)

Schámli(Schamoa vagy mi a szösz a dkja, Bandit IRL középsuliból), Caynoor és Neph(ulduar 25-ben egy guildben), Alfabagoi(csak a neve ismerős, lehet szintén ulduaros guildből). Evelín/Evelinn( hasonló nevű karakter ma is játszik Ragnán, Furorból ismerős a neve). Migráció miatt viszonylag nehéz beazonosítani az embereket. Bocs.

Megjegyzés a szerzőtől:

Mindegyik karimmal elég jól játszok(nincs mindegyikre elég időm, ezért csak elég jól), tehát ha rerollt kértek az nem para. Kivételt képez ez alól a warlock(azt nagyon nem "érzem").

Migráció ebben a hónapban max 1 kari, mert most vettem meg a gépet. Következő hónapban jönne a többi. Jelenleg a mage-m a bankos karim, az guildmigrációval tudom csak áthozni (az most kilőve).

Köszönöm a lehetőséget és a figyelmet! :D

Caynnor
OfficerJoined: 30 Jul 2014
Posts: 111

Send private message
Reply with quote

re: Mása - feral ciccó

1

Hello!

Köszönjük jelentkezésedet. Szerdán vagy csütörtökön (04. 13-14.) raidünk előtt szívesen beszélnénk veled pár szót TS-en, ezért 19:45 körül keresd meg légy szíves az egyik online officert a szerver elérhetőségéért.

Üdv:

Cay_________________
Non Mihi, Non Tibi, Sed Nobis
Mása

user avatar

Joined: 09 Apr 2016
Posts: 2

Send private message
Reply with quote

re: Mása - feral ciccó

0

Üdv!

Thanks. Szerdán fent leszek.

by

M.

Caynnor
OfficerJoined: 30 Jul 2014
Posts: 111

Send private message
Reply with quote

re: Mása - feral ciccó

0

Üdv a csapatban._________________
Non Mihi, Non Tibi, Sed Nobis
Posts from:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Reckless Mortals Forum Index -> Tagfelvétel All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum