Karakternév:Minoan
Kaszt:Shaman
Talentjeid:Enhancement
Armory Link:
http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Minoan/simple
Warcraftlogs link:nincs
Mióta játszol a karakterrel?:Enhancement ShamannalCata óta,bár maga a classal TBC ota.
Van e másik karaktered ami raidképes, és ha igen mi az? (armory linket is):van még csak bevallom én pvp monkey vagyok s kimaradt a pve WOTLK ota minden karimmal a pvpnek éltem.
Milyen guildekben játszottál eddig?:Nem igazán volt guildem csak melo után egy kis pvp meg ide oda benéztem raid finderrel hogy milyen lett de nem toltam végig öket,Legutolsó raid amit teljesen kitoltam az naxramas volt a többit csak félig meddig.
Miért hagytad ott az előző guildedet?:Mit?XD
Raidtapasztalat
Vanilla:Semmi a content alatt bár mára sok tactikkal vagyok tisztába
BC:BT,SSC,TK
WotLK:NAX10/25,TOC10/25,ICC 10/25 Deathbringerig
Cata:Semmi a content alatt bár mára sok tactikkal vagyok tisztába
Panda:Semmi a content alatt bár mára sok tactikkal vagyok tisztába
Warlords:Semmi a content alatt bár mára sok tactikkal vagyok tisztába
Hány raidet tudsz vállalni hetente?:elég sokat
Hogyan készülsz fel az adott contentből?:youtube guide,wowhead
IRL
Életkorod?:26
Dolgozol vagy iskolába jársz?:Dolgozok
Technikai adatok a gépedről (bírja-e a raidelést, nagy AoE stb.):Gondolom,nem egy atomerömü de azért elrotyog.
Net hozzáférésed:250mb
Miért minket választottál, mit vársz tőlünk?:csak jot hallottam rolatok,a raid progress ahogy haladtok elismerésre mélto.Eddig pvp csináltam jóformán mert nem volt idöm raidelni meg bevallom nem is érdekelt WOTLK után,pve meg a raidelést nagy funnak tartom ha egy jo szervezett raidel van csinálva és mindenki tisztába van a dolgával,elvárásom nem sok kölcsönös tisztelet,s minenki érezze jól magát,a pvp unalmassá vált ennyi idö után semmi kihivás meg szinte ingé van már a pvp gear amit egy betanitott cirkuszi majom is kitud szedni,kihivást keresek a játékba s mi lenne a az ha nem egy jo guildel raidelni olyan istákba ahová nem minden ember kerül be.:)
Ismersz-e valakit a guildből?:Darleen,9 éve ismerem elotte csak a warcraft 3 at ismertem a wowot nem ö mutatta s azóta sajnos tolom elég aktivan xD,WOTLK ba együtt raideltünk,volt sokszor arena társam is.